Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pismo wont boot
PostPosted: Fri Apr 04, 2003 4:28 pm 
Recently installed the QT 6.1.1 update on my Pismo G3. Crashed about 20 minutes after the install, and I tried to reboot. For some reason, no matter what, the HD wont spin up.

I tried resetting PRAM, unplugging batteries and adaptor and holding the reset button for 30 secs, etc and still the HD wont spin up. I get the folder with the flashing question mark.

It boots fine when booting from a 9.0.4 CD, but under First Aid and Disk Setup, the internal drive is not shown, nor is there an icon on the desktop (obviously since it never spun up).

Ideas? Can I swap this drive into a desktop and somehow test it (and maybe back it up?)?

Thanks in advance,
RW Luebbert


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 07, 2003 12:44 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Feb 27, 2003 6:35 am
Posts: 977
very strange problem, I would say it was either a coincidence and your hard drive suddenly died or somehow the installer corrupted your hard disk. E-mail support@powerbookmedic.com with your problem so the other experts can see.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group