Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pismo HD problem
PostPosted: Sat Aug 28, 2010 7:43 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 28, 2010 7:39 pm
Posts: 1
I have a Pismo 400 that now won't boot from the HD. I was trying to upgrade the HD and CPU card. I have tried 3 different drives, including the one that previously worked before the upgrade. I have also tried a new HD cable. It will boot to the DVD Mac os X install disc but won't recognize any drive for the install. It won't see it even in the install disc utility. Any suggestions?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pismo HD problem
PostPosted: Thu Sep 02, 2010 1:53 am 
Offline

Joined: Thu Sep 02, 2010 1:51 am
Posts: 1
Any news from this?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pismo HD problem
PostPosted: Mon Sep 13, 2010 9:10 am 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Feb 27, 2003 6:35 am
Posts: 977
If you are trying a known working drive and a good cable, the only thing left is the logic board.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group