Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Fried my USB port
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 3:47 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 30, 2005 3:15 pm
Posts: 1
1gig Titanium 10.3.9

Reseting power mgr. and zapping pram did not work.

Here's what happened:
I hooked up an external USB/firewire hard drive. It can be powered either through firewire or usb. Like an idiot, I hooked up both firewire and usb connections. Now my USB doesn't work, though firewire seems to work fine. When I hook up my optical mouse to USB, it doesn't light up. Instead, a faint buzzing sound now comes from the circuit board - and goes away when I yank the optical mouse.
Any idea on what the problem can be and how much will parts and labor cost? I am hoping that it's just a matter of replacing something so that I can aviod labor.

Thank you kindly,
Chris


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group