Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: CD won't mount in my Lombard module IDEAS?? PLEASE
PostPosted: Mon May 10, 2004 5:55 pm 
I'm using the Bronze (333 sys 9.2.1) on the road with a CD in the drive. It spins on insertion for a minute but doesn't mount.

It's a 24x CD-ROM Module Model # M7388 (MKE #CR-175)

(It stops spinning after a minute.)

It has mounted faithfully for six years but now, on insertion. It just makes a short "buzz..whine...buzz whine...buzz whine " and then stops. Occasionally, it will mount a disc, about once in every 15 attempts.

I've cleaned the little laser glass to no avail.

Is this a software or hardware issue? If it's hardware, is it worth it to replace the module at about $275? Any cheaper path?

The book is a rock solid product with no troubles at all...ever and now it's getting cranky with this CD player. I'd like to sell it but want a working CD in it for that purpose.

Can you guru's please help?

Many thanks

Gary


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 6:18 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Feb 24, 2003 1:58 am
Posts: 940
It is a problem with the drive itself. Drive failure is very common. For replacement you have several options. Click on the link below to see the drives we offer.


http://www.powerbookmedic.com/xcart1/cu ... hp?cat=264

-Bradley
PowerbookMedic


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group