Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: dead pismo
PostPosted: Sun Mar 28, 2004 5:06 pm 
My Pismo was totaly dead. Note any sign of live. No lights and not even the batery was lightening up when pushing the button on it. The adaptor connection plug was not al all looking well, I replaced the AC/sound card by a tested one but still not sign of live :cry:

Now what can I do to bring it back to live???


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 28, 2004 5:23 pm 
Are you sure your power adapter is working? I just had to replace my YoYo, I went ahead and picked up the same type, anyway, when I was typing I saw the batt symbol flashing between the plug to 100, I’ve had no problem for 2 days now, this may not be your problem but I hope I’ve helped!


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 29, 2004 12:07 am 
I have already replacd the adaptor but not any sign of liv is comming out of th Pismo, The battery is not showing any lights


Top
  
 
 Post subject: Dead Pismo
PostPosted: Mon Apr 05, 2004 12:21 pm 
It really could be anything: CPU, Logic Board, or AC/Sound Board.

Sound board is cheapest to replace.

You could test yours with a multi meter if you remove it.


Top
  
 
 Post subject: Re: Dead Pismo (TESTING SOUND BOARD)
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 2:08 pm 
Anyone have the info on how to test the AC/Sound board with a multimeter?

Having completely torn my pismo down and re-built it, I'd like to be able to test components before re-building.

I'd also love to know what I am supposed to get out of the PRAM.

THANKS!!!!



Waragainstsleep wrote:
It really could be anything: CPU, Logic Board, or AC/Sound Board.

Sound board is cheapest to replace.

You could test yours with a multi meter if you remove it.


Top
  
 
 Post subject: The PRAM
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 3:34 pm 
Have you tried remouving the PRAM completely and then restarting the Pismo?

It worked like a charm for me.

- PB


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group