Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dead PB G4 400MHz
PostPosted: Fri Jun 18, 2004 6:48 pm 
After sitting for several months in the closet my TiBook is dead to the world. Battery show no LEDs. Left it charging for several days to no avail.

Worked fine previously...um except that the screen is hosed..I would love to fix this up.

Could it be the PRAM battery?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 25, 2004 1:05 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 25, 2004 10:35 am
Posts: 2
I'm wondering if I might be having the same issue.

The PB G4 500Mhz I've got has been sitting for a LONG time, (at least several months.)

But I'd think that it would at least boot up off the AC power, but mine doesn't.


Top
 Profile  
 
 Post subject: I have the same issue
PostPosted: Sun Dec 12, 2004 7:13 pm 
g4 powerbook doesn't boot up. is this an electrical problem or what? is it worth fixing? where can I send it?

please help


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 02, 2005 10:11 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Feb 24, 2003 1:58 am
Posts: 940
After a unit has been sitting for a long time, the PRAM battery usually goes dead, and this can cause boot issues. I'd check that and the PMU board first. As for the question about sending your unit in, our repair center link is below:

https://www.powerbookmedic.com/xcart1/c ... hp?cat=308

-Bradley
PowerbookMedic


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 25, 2005 12:07 pm 
Offline

Joined: Wed May 25, 2005 12:05 pm
Posts: 1
I am having the same issue. Might you have a link for PMU reset or PRAM battery repacement?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 27, 2005 3:25 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Feb 27, 2003 6:35 am
Posts: 977
http://www.powerbookmedic.com/Powerbook-G4-Titanium-Batteries-p-1-c-288.html


there's one for the older and newer models. make sure you pick the correct one.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead PB G4 400MHz
PostPosted: Tue Sep 09, 2008 12:19 pm 
I fixed it !! A very simple way !!

Check it out !

viewtopic.php?f=6&t=488&p=4739#p4739


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group