PowerbookMedic.com
http://www.powerbookmedic.com/forum/

If i replace the logic board...
http://www.powerbookmedic.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=2640
Page 1 of 1

Author:  kbrubaker59 [ Wed May 19, 2010 2:01 pm ]
Post subject:  If i replace the logic board...

i have a 15" titanium powerbook g4. i need to replace the logic board which i haven't done before. when i replace it, will i need to reinstall or reformat the hardrive? the plan is to replace it with a used working logic board from a power book of the same model with the same part number. thanks for you help.

Author:  justin-pbmedic [ Wed May 19, 2010 3:11 pm ]
Post subject:  Re: If i replace the logic board...

nope, all of your data won't be affected by a logic board install. The only thing you may need to do is reset the PRAM by holding down Apple-Option-P-R when you first boot up with the new logic board.

Author:  kbrubaker59 [ Wed May 19, 2010 3:15 pm ]
Post subject:  Re: If i replace the logic board...

wonderful! thank you.

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/