Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: upgraded TiBook (1GHZ DVI Board) won't boot
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 3:33 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 26, 2006 7:22 am
Posts: 2
Greetings, I have a 800MHz DVI TiBook which started giving me logic board problems. I ordered a replacement 1GHz DVI logic board for the TiBook and installed it in exactly as mentioned in the PBFixit guide. When I start the system, I do not get the "happy mac" sound, and the display remains blank. I can hear the CD drive whirr and seek, and the side fan goes on briefly for a second or so. The Caps lock indicator comes on whenever I press the Caps lock key. If I keep the power button pressed, the system turns off after 10 seconds.

When installing a new logic board, what should I be doing as far as firmware or PRAM or anything of that sort goes? Am I missing any procedures?

Any help shall be greatly appreciated.

thanks
-- Saumil


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group