Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: What to do about a L2 Cache failure?
PostPosted: Mon Aug 16, 2004 5:15 pm 
I just put in a new (used) G3 400Mhz processor b/c my old 333 would no longer boot. In OS 9.2.2 I get a Cache error on boot up. In OS 10.3.5 everything is fine, except for my Lombard won't shut down or restart properly. I have to hit the hard reset for it to reboot. 320M RAM installed.

TechTool Pro4 says L2 Cache- disabled.

Is the L2 Cache on the CPU chip itself or somewhere else on the processor board?

Can I take the CPU chip out of my current processor board and try in in my old 333 processor board? Is this hard to do? Both boards appear to be the same (820-1063-A).

Thanks in advance for any ideas.

Mike


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 6:26 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Feb 24, 2003 1:58 am
Posts: 940
Switching chips should only be left up to upgrade companies and will usually not solve the problem. You need to replace the processor / daughtercard to fix this issue. We have several processor cards / upgrades at the link below:

http://www.powerbookmedic.com/xcart1/cu ... hp?cat=340

-Bradley
PowerbookMedic


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group