PowerbookMedic.com
http://www.powerbookmedic.com/forum/

Lombard won't boot - no chime
http://www.powerbookmedic.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=869
Page 1 of 1

Author:  Ted [ Thu Jul 29, 2004 8:28 pm ]
Post subject: 

Mike,

I would suggest you try removing the processor card and replacing it. Also swap out the HD. Something I did notice in your report history was that you installed 10.3 then tested with TTP 3. that version of Tech Tool is not compatible with OS X. It would not surprise me if this is where one of your problems is occurring. You also asked about processor upgrade cards. I tried the PowerLogix card and for me it was a complete waste of time. Therre is another card out on the market, can't remember the maker, which requires you to send your PB to them for installation. Hope this helps.


Ted

Author:  powerbookmedic [ Sat Mar 05, 2005 6:27 pm ]
Post subject: 

Processors as well as upgrades are also available from our online store at the link below:

http://www.powerbookmedic.com/xcart1/cu ... hp?cat=340

-Bradley
PowerbookMedic

Author:  seraulu1 [ Mon Feb 22, 2010 11:24 pm ]
Post subject:  Re: Lombard won't boot - no chime

Thanks for that information

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/