Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: 15" Macbook Pro no sound(even no start up chime)
PostPosted: Sat Sep 29, 2012 7:07 am 
Offline

Joined: Sat Sep 29, 2012 6:12 am
Posts: 1
Hi,
My mac is a 15"Pro with 2.2 GHz Intel Core i7 ,4GB RAM and the OS version is 10.7.4. The problem is that - my iTunes stopped playing out of a sudden so i tried to click the play button but there's no response. When i tried to adjust the volume using the volume keypad on the on-board-keyboard,I can't as an icon with a slash on a speaker appears.So i restarted my mac and there's no start-up chime or whatsoever,Though i can do everything (using browsers , Net-Beans , Adobe ..) except for playing video files using VLC player,QuickTime player , iTunes ....... //I've already reset PRAM but still no sound ...

:(


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group