Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: 17" Display Issues
PostPosted: Thu Apr 10, 2008 8:42 pm 
Hello all. Im working on a PB 17" 1Ghz and after putting it all back together the display has gone bad. The Laptop boots normally to external but the display only shows a black screen with multiple white horizontal lines which fade into a blank white screen then onto a series of thick faint vertical lines.
Backlight is fine. If I dim or brighten the screen it also works normally.

Bad LCD?
Bad Cable?
Bad LogicBoard?
Bad Anything else?

Thanks...


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 10, 2008 9:14 pm 
**Update** The LCD works so we can rule out bad LCD. I got a clean image for a while but after a few it faded into white. Still checking to see what I did to get it on, as I was soley concentrated on the external when it happened - my girlfriend notice it had indeed come on.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 10, 2008 10:19 pm 
***UPDATE II*** After fiddling a bit once I have a proper screen image, if the display is moved, is when the image is lost. So LCD is fine, Inverter is fine, just a matter of figuring if there is a bad cable or a bad logicboard. Conncection is good to the logicboard so there must be something else going on in the display housing itself...


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group