Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: MY PISMO DIED,
PostPosted: Thu Jun 17, 2004 9:59 am 
Hi all!

My Pismo died when i by mistake removed the battery as it was running.
I was sure the power was connected but it was not : (

After it shut down i have tryed most of the tricks i know to get it going.
fn/ctrl/shift/powerbutton, reset button, leave it without power and battery, taking of the keyboard, checking the ram, check CPU and remounting it +++)
There is no sign of life at all, no light anywhere, no sounds, its just plain lifeless and dead. When i test the battery (pushing the test button) get a blinking LED (on the battery itself) On the Pismo everything is dead.

Anyone have a clue what is going on?

Needless to say, i really need the thing to work!

thanx

Jan


Top
  
 
 Post subject: its alive!
PostPosted: Sun Jun 20, 2004 5:31 pm 
Hi all!

It turned out to be the powersupply.
The cord was broken just where it enters the plug.
I cut it open with a knife. And resoldiered it on the 1cm piece of cord that was inside the hard rubber coating on the plug itself.

Jippi : )

Jan


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group