Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Replaced sound card, now screen won't light up...
PostPosted: Mon May 12, 2003 11:45 am 
I replaced the sound card/power input on my Pismo, and when I put it back together, everything fired up (it got power!), except the display.

The display and the backlight apple won't light at all. I've checked all the connections and they look ok, nothing looks crimped or bent. I plugged in an external monitor and rebooted, and nothing. The external monitor's power indicator never changed from yellow to green, indicating that it never received a signal.

Anyone know what the problem might be? Does this sound like an inverter board problem, i/o board?

thanks


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2003 10:23 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Feb 24, 2003 1:58 am
Posts: 940
The problem is most likely the processor. Replace the processor, and you should get your video back.

Bradley
Powerbookmedic.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group