Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pismo DC humming, not charging
PostPosted: Wed Feb 04, 2004 5:40 am 
I seem to have a non-charging Pismo. It works on DC, but doesn't charge anymore. After e few seconds it slowly starts humming. Is this the power manager board or the sound / AC Power in board to be replaced? Can the latter be ordered again from you?
Regards Martin


Top
  
 
 Post subject: Pismo hums when AC adapter plugged in
PostPosted: Sun Mar 28, 2004 8:17 pm 
I had a similar problem. I share a bunch of AC adapters between a 1400c and Pismo 500. One of the old bricks for the 1400 works fine with the 1400 but causes the Pismo to hum. Swapping the adapters makes the problem go away. The humming adapter does not hum when connected to the Pismo. Go figure. Good thing I have about 6 adapters.


Top
  
 
 Post subject: Pismo hums when AC adapter plugged in
PostPosted: Sun Mar 28, 2004 8:18 pm 
I had a similar problem. I share a bunch of AC adapters between a 1400c and Pismo 500. One of the old bricks for the 1400 works fine with the 1400 but causes the Pismo to hum. Swapping the adapters makes the problem go away. The humming adapter does not hum when connected to the 1400. Go figure. Good thing I have about 6 adapters.


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group