Easy Search [ ? ]
 
* Login   * Register * FAQ    * Search

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pismo boots, but screen goes black after a few minutes
PostPosted: Tue Sep 30, 2003 2:40 pm 
Interesting site, though I do not find any problem descriptions similar to my own. I have a pismo 400 with upgraded RAM and HD, to make OSX usable. The problem: after 2-3 minutes the screen goes black, no image visible even under a bright light, and the i/o freezes up.

After a back button reset, it powers down fully and can be started up again. This occurs in OS9 or OSX the same, I've swapped/tested RAM, have a good positive seat of the cpu board. Thinking it was heat getting to the cpu, I reapplied thermal paste at cpu and heat sink, though I can't remeber the last time my fan went on or my battery held a charge.

Any ideas?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 30, 2003 3:10 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Feb 24, 2003 1:58 am
Posts: 940
Most likely there is a problem with your viedo on the logic board. It sounds like your display is fine. If it isn't the logic board it is the processor, but I'd start with the logic board.

-Bradley
POWERBOOKMEDIC.COM


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group